4 maart 2017

Op  4 maart 2017 zijn ruim 40 Rotterdamse musea en galleries van 8 uur 's avonds tot 1 uur 's nachts open voor een bijzonder feest. De meer dan 65 exposities worden deze avond en nacht versterkt door speciale rondleidingen, workshops, performances, rondleidingen en andere bijzondere activiteiten. Met één entreebewijs kan het publiek overal naar binnen. Van het Nederlands Fotomuseum tot TENT., van Showroom MaMa tot Natuurhistorisch museum: de musea en galeries laten zich van een andere kant belichten, zowel letterlijk als figuurlijk! 

Kijk voor het programma op de website:  www.museumnacht010.nl

Passe-partout (inclusief onbeperkt vervoer met de Museumnachtbusjes en de museumnachtboot) kost € 17,50  Voorverkoop is online begonnen (klik hier)  en is vanaf 3 maart mogellijk aan de kassa's van Museum Boijmans Van Beuningen, Het Nieuwe Instituut, Maritiem Museum, Nederlands Fotomuseum, WORM, Rotterdam Info Centraal Station (niet tijdens de Museumnacht010) en  Rotterdam Info Coolsingel (niet tijdens de museumnacht) . Bij deze instellingen moet je je online gekochte  e-ticket ook omruilen voor een polsbandje, dat tijdens de museumnacht als entreebewijs geldt.

Vervoer tijdens de Rotterdamse Museumnacht
Op vertoon van je polsbandje  kun je met de Museumnachtbus en -tram gratis tussen de museumlocaties reizen.
. Bij de centrale halte voor het Maritiem Museum stap je over tussen de 4 verschillende  buslijnen.

 Mini Coopers shuttle service Nederlands Foto Museum
Het Nederlands Fotomuseum biedt  een inspirerende rit naar de meest fotogenieke plek aan de Maas. Tussen 20.00 en 24.00 uur kunnen Museumnacht bezoekers gratis gebruik maken van deze exclusieve Nederlands Fotomuseum shuttledienst. Negen Rotterdam in the Picture MINI’s staan voor u klaar bij Museum Boijmans Van Beuningen en de Witte de With Straat. Tijdens een inspirerend ritje naar het Nederlands Fotomuseum vertelt de chauffeur u meer over de tentoonstelling.

Terug